Onderweg naar een nieuwe school
Header

Intentieverklaring

Ouders en verzorgers die belangstelling hebben om hun kinderen t.z.t. aan te melden voor de toekomstige school, kunnen de start van de school dichterbij brengen door een intentieverklaring in te vullen en z.s.m. op te sturen.

De stichting heeft als prioriteit om zo veel mogelijk intentieverklaringen te verzamelen. Het bestuur heeft deze zo spoedig mogelijk nodig, zodat we deze op 4 december 2014 ter inzage kunnen geven tijdens een zitting van de Raad van State. Verder verwerken we alle intentieverklaringen in een grafiek met een tussenstand van de ontvangen verklaringen per geboortejaar en per woonplaats.

De intentieverklaring laat zich naar keuze downloaden in één van de volgende drie bestandsformaten: Word (*.doc), PDF en Open Office (*.odt).

http://www.evangelischebasisschooldrachten.nl/wp-content/uploads/2012/10/Intentieverklaring-Evangelische-Basisschool-Drachten.doc

http://www.evangelischebasisschooldrachten.nl/wp-content/uploads/2012/10/Intentieverklaring-Evangelische-Basisschool-Drachten.pdf

http://www.evangelischebasisschooldrachten.nl/wp-content/uploads/2012/10/Intentieverklaring-Evangelische-Basisschool-Drachten.odt

Het *.pdf bestand laat zich lezen en printen met de gratis software Adobe Reader:

http://get.adobe.com/nl/reader/

Het *.odt bestand laat zich lezen en printen met de gratis software van Open Office:

http://www.openoffice.org/nl/downloaden.html

Bij voorbaat dank voor het uitprinten, invullen en opsturen.

Na het ondertekenen is het ook mogelijk het formulier te scannen en te mailen naar info @ evangelischebasisschooldrachten.nl.

2 Responses

 • Eddy says:

  Ik maak uit de verklaring op dat alleen mensen met kinderen tot een leeftijd van — jaar in aanmerking komen een verklaring in te vullen. Is het niet raadzaam dat mensen zonder kinderen die het hier ook mee eens zijn deze verklaring in te laten vullen?

  • admin says:

   Beste Eddy,
   Dankjewel voor je reactie.
   Inderdaad is elke sympathiebetuiging natuurlijk welkom.
   De intentieverklaringen mèt kinderen kunnen indicatief meetellen bij de behandeling van de formele aanvraag door de gemeenteraad en het ministerie.
   Daarom is onze prioriteit nu om zoveel mogelijk ouders uit de doelgroepen te bereiken en te vragen een intentieverklaring in te vullen en op te sturen.Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Nieuwsbrief

  Ontvang als eerste updates en korte nieuwsbrieven: