Onderweg naar een nieuwe school
Header

Presentatie

De start van de school is gebaat bij een goede samenwerking tussen ouders, kerken en de stichting. Om ouders optimaal van dienst te zijn, is het belangrijk van elkaar te weten wat u belangrijk vindt, wat u van ons kan verwachten en op welk draagvlak de school kan rekenen. Hiervoor zijn we beschikbaar om persoonlijk een presentatie te komen geven.

Voor de mogelijkheden van een presentatie voor uw doelgroep kunt u contact opnemen via http://www.evangelischebasisschooldrachten.nl/contact.

One Response

  • Nelleke Staat-de Bruin says:

    Met bewondering en blijdschap heb ik van uw initiatief tot het komen tot een nieuwe evangelische basisschool in Drachten kennis genomen. Het is bijzonder, dat in tijden waarin de bijbel op de christelijke scholen steeds meer naar de rand verdrongen wordt, te vernemen dat er toch nog steeds grote behoefte is aan echt christelijk onderwijs, waarin de bijbel centraal staat! Onze pleegkinderen zitten op een gereformeerde basisschool in Haulerwijk,( ook een school waar de bijbel centraal staat). Deze school dreigt echter te gaan verdwijnen door een oplopend tekort aan leerlingen. Nu las ik in één van de publicaties over uw nieuw te stichten school, dat er leerlingen verwacht worden uit o.a. Marum, Oosterwolde.e.o. Met nadruk zou ik erop willen wijzen, dat kinderen van evangelische ouders in de omgeving van Haulerwijk ook bijzonder welkom zijn op onze school in Haulerwijk! Omdat u misschien over cijfers hieromtrent beschikt, zou ik u willen vragen of er een mogelijkheid is om mee te liften op de uitkomsten van uw behoefte onderzoek gedaan in onze regio. Het scheelt ons nl een grote hoeveelheid werk. Het is niet de bedoeling van ons om uw school evt toekomstige leerlingen te ontnemen, maar met de opmerking in het achterhoofd, dat de meeste mensen een reistijd van een half uur nog acceptabel vinden, en de reistijd van Haulerwijk naar Drachten gaat daar net bovenuit, acht ik het interessant om te weten of bij u ook bekend is hoe groot de behoefte aan een evangelische/gereformeerde school in onze regio is. Ik hoop dat ik u met deze brief duidelijk heb kunnen maken wat mijn beweegredenen voor deze vraag aan u zijn. Natuurlijk wil ik deze reactie altijd graag mondeling toelichten! Mijn tel.nr.is : 06-11300081, t.n.v. Nelleke Staat, WeperpolderLeave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nieuwsbrief

    Ontvang als eerste updates en korte nieuwsbrieven: