Onderweg naar een nieuwe school
Header

Gemeenteraad geeft groen licht voor evangelische basisschool

juni 29th, 2013 | Posted by admin in Besluitvorming

In mei heeft de gemeenteraad van Smallingerland gunstig beslist op onze aanvraag om in Drachten een Evangelische Basisschool te openen.

Intussen heeft de gemeente de aanvraag doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs. We verwachten de beslissing van het ministerie voor het einde van dit jaar.

Graag willen we de ouders op de hoogte houden van de voortgang en betrekken in de verdere stappen.

Na de zomer organiseren we een informatieavond met (alvast) een klein feestelijk tintje. Dan zal er veel ruimte zijn om vragen te stellen die we dan zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Deze informatieavond is ook uitermate geschikt om andere mensen mee te nemen om kennis te laten maken met de Evangelische Basisschool Drachten. We maken er een leuke, ontspannen en afwisselende avond van.

Ondertussen hebben wij nog steeds je hulp nodig als ambassadeurs! We hebben ruim 90 intentieverklaringen. Dat is al heel mooi. We willen de school openen met zo veel mogelijk leerlingen. Dus nieuwe intentieverklaringen zijn meer dan welkom.

Maken we je nieuwsgierig? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Houd dan de mail na de zomervakantie goed in de gaten en kom op deze informatieavond!

Wij hopen je dan allemaal te ontmoeten en wensen je een mooie zomer toe!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nieuwsbrief

    Ontvang als eerste updates en korte nieuwsbrieven: